NOVINKY | 1.kolo APONI DOG RACE 2023 | Kavečany | 26.08.2023

Article background

Aponi

17. mája 2023

Tento ročník prichádza s rôznymi novinkami. Prvou je nová lokalita. Každá zmena má svoj význam a ponúka nové možnosti, ako veci zlepšiť. Môžete sa tešiť na viac vodných prekážok, bažiniek, kopčekov, novú trať a skvelú atmosféru, ktorú vám tento rok nakoniec pripravíme na Kavečanoch pri Košiciach. Nová lokalita ponúka rôzne ďalšie atrakcie ako košickú ZOO, bobovú dráhu, na prechádzku so svojim kamošom sa môžete vybrať na Chatu Hrešná alebo Košický hrad s výhliadkovou vežou a užiť si celý víkend naplno a akčne. 

Ďalšími novinkami sú nové kategórie. Spoločnú výzvu si tento rok budete môcť užiť aj v trojici v kategórii Tím 2+1. Ak nechceš, aby tvoja polovička zostala doma na gauči, alebo chceš s kamošom/kou pozdielať nezabudnuteľný zážitok a užiť si spoločné dobrodružstvo, máš tento rok túto možnosť.

Keďže prví ročník zaujal aj našich najmenších, radi by sme čo najviac detí motivovali k športovým aktivitám so svojími psími kamarátmi, preto sme sa rozhodli rozšíriť aj detský pretek. V dvoch nových kategóriách (od 7 - 10 rokov, od 11 - 14 rokov) budú môcť deti so svojimi chlpáčmi zabojovať o najlepší čas a zažiť spolu nezabudnuteľné chvíle.

Keďže nám niesú ľahostajní žiadny psí hrdinovia, ani tí, ktorí si svojho parťáka na aktivity len hľadajú, poslednú novú kategóriu sme vytvorili pre bežcov bez psov, ktorí síce nemajú svojho psa, ale majú srdce na správnom mieste. Svojou aktivitou a prekonaním sa na trati vybehajú financie pre útulky pre psov (50% zo štartovného venujeme útulku pre psov).

Hlavná kategória ostáva nezmenená a sily si v nej môžu zmerať ženy a muži v kategóriách rozdelených podľa váhy psa.

UŽ SI STAČÍ LEN VYBRAŤ KATEGÓRIU a REGISTROVAŤ SA. Podrobnejšie info nájdeš v našich PROPOZÍCIÁCH.